| Gombapuffancs receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 40 dkg gomba 2 tojás 1 zsemle 1 kisebb fej vöröshagyma só petrezselyemzöld liszt zsemlemorzsa olaj bors majoránna Elkészítés: A gombát apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk, majd jól kifacsarjuk. Olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és kevés petrezselyemzöldet. A gombához adjuk a zsemlét, a pirított hagymát, a tojások sárgáját, 2-2 kávéskanál zsemlemorzsát és lisztet. Fűszerezzük, majd belekeverjük a felvert tojásfehérjét. Bő, forró olajba szaggatva piros, ropogós puffancsokat sütünk. Tanácsok: Salátához tálaljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |