Tutireceptek.hu fejléc

Borzas Kata 2 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Töltelék: 5 tojás fehérje; 3 tojás sárgája; 1 kg túró; 25 dkg cukor; 1 evk búzadara; 1 citrom reszelt héja
Tészta: 15 dkg cukor; 1 sütőpor; 1 cs vaníliás cukor; 3 evk kakaó; 2 tojássárgája; 25 dkg Rama; 2 evőkan rum; 40 dkg liszt

Elkészítés:
A tészta alapanyagait összegyúrjuk, berakjuk a hűtöbe 1 órára. A felét belereszeljük egy kivajazott vagy sütőmargarinozott, lisztezett tepsibe. A tölteléket ráigazítjuk, és a másik fele tésztát is ráreszeljük (káposztareszelőn). Előmelegített sütőben sütjük kb. 35-40 percig. A tetejét porcukrozzuk.


A receptet beküldte: andland

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas hús » Meggyes borzaska » Borzas Zserbó » Borzas csirkemell U1
» Borzas sertésmáj » Borzashús » Mátrai Borzaska » Borzaska
» Borzas sajtos » Borzas csirkemellfilé » Földimogyorós borzaska » Borzas
» Borzas eper 2. » Borzas epres » Borzas sajtos pogácsa » Borzas csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.