Tutireceptek.hu fejléc

Borzas hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús
50 dkg burgonya
15 dkg liszt
10 dkg reszelt sajt
1 tojás
olaj
tej
fokhagyma
őrölt bors


Elkészítés:
A húst megsózzuk és félretesszük.A burgonyát lereszeljük, a liszttel ,a tojással és kevés tejjel összekeverjük.Sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük és hozzákeverjük a reszelt sajtot.A húst lisztbe és a masszába forgatjuk és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.


A receptet beküldte: jolie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas eper » Földimogyorós borzaska » Borzas Kata » Borzas csirkemellfilé
» Borzas csirkemell 3. » Borzas sajtos » Borzas » Borzas csirkemell U1
» Borzaska » Borzas Kata 2 » Borzas pogácsa » Mátrai Borzaska
» Borzas (bundás) hal » Borzas csirkecomb » Acsai borzas szelet » Borzas hal


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.