Tutireceptek.hu fejléc

Borzas eper 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
60 dkg eper
30 dkg porcukor
10 dkg margarin
20 dkg liszt

Elkészítés:
-A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk.
-1 órára mélyhűtőbe tesszük.
-Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük.
-A mélyhűtőből elővett tésztát nagy lyukú reszelőn az eperre reszeljük.
-Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük.
Porcukorral meghintve tálaljuk.

Tanácsok:
Gyors,egyszerű,finom! :)

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: aniani63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas csirkemell U1 » Acsai borzas szelet » Borzas csirkemell 3. » Meggyes borzaska
» Borzas sajtos pogácsa » Borzas sajtos » Borzas hús » Borzas csirkemell 2
» Borzas sertésszelet » Borzas (bundás) hal » Borzas Kata » Borzaskata
» Borzas pogácsa » Borzas szelet » Borzas gyümölcsös-túrós » Borzas csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.