Tutireceptek.hu fejléc

Bőrösmalac-ragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg börös malaccomb
10 dkg gomba
1 db vöröshagyma
1o dkg laskagomba
20 dkg cukkini
2 db paradicsom
30 dkg masnitészta
1 cs petrezselyem
olaj

bors
fokhagyma 2-3 gerezd

Elkészítés:
A malachúst kockára vágjuk,a hagymát olajon megdinszteljük,sózzuk, borsozzuk,majd a húst erős lángon jól megforgatjuk, állandó keveréssel.
A gombákat apróra vágva a cukkinivel, paradicsommal még piritjuk. 2-3 evőkanál vizet öntünk rá és puhára pároljuk.
Közben kifőzzük a tésztát és leszürjük.
mikor puha minden össze keverjük a tésztával, és megszorjuk petrezselyemmel.

Forron tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamell párolt szilvával » Töltött rántott virsli » Rác csirkecomb » Brokkolis tészta csoda
» Sertésszeletek almával sütve » Citromos sonkás tészta » Tepsis burgonya 2. » Csirkemáj rizottó
» Betyár tarhonya bográcsban » Majorannás csirke » Karfiolos hús » Joghurtos csirkeszárnyak
» Zöldséges-rizses csirkecombok » Lasagne recept Emyke módra » Kelet texasi vörös chili » Krodompraj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.