| Bőrösmalac-ragu receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg börös malaccomb 10 dkg gomba 1 db vöröshagyma 1o dkg laskagomba 20 dkg cukkini 2 db paradicsom 30 dkg masnitészta 1 cs petrezselyem olaj só bors fokhagyma 2-3 gerezd Elkészítés: A malachúst kockára vágjuk,a hagymát olajon megdinszteljük,sózzuk, borsozzuk,majd a húst erős lángon jól megforgatjuk, állandó keveréssel. A gombákat apróra vágva a cukkinivel, paradicsommal még piritjuk. 2-3 evőkanál vizet öntünk rá és puhára pároljuk. Közben kifőzzük a tésztát és leszürjük. mikor puha minden össze keverjük a tésztával, és megszorjuk petrezselyemmel. Forron tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |