Tutireceptek.hu fejléc

Borban párolt karottás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
50 dkg sárgarépa
1 dl száraz fehérbor
grillfűszer, só, bors, majoránna

Elkészítés:
A sárgarépát hasábokra vágom, majd egy akkora tepsi aljára terítem, amelyben egymás mellett elférnek a csirkecombok. A hús mindkét oldalát sózom, borsozom, majoránnával, grillfűszerrel meghintem. A répára fektetem a húsokat, aláöntöm a bort, alufóliával letakarom.

Előmelegített, közepesen forró sütőben 40 percig párolom. Ezután a fóliát leveszem, és a hús alól kiszedem a répát. Villával összetöröm,, összekeverem a húslével, majd rákenem a combokra, és fedés nélkül megpirítom.
Hagymás, petrezselymes karfiolrizzsel tálalom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb kertészné módra » Afrikai harcsa fehérborban » Rozspelyhes párolt paprika » Sörös párolt káposzta
» Gyömbéres csirkecomb » Mustban párolt karaj. » Tejfölös csirkecombok » Tejfölben párolt tojás
» Marinált csirkecombok » Párolt rizs zöldségekkel » Párolt mángold » Mustáros csirkecomb
» Rác csirkecomb » Rácos csirkecomb » Párolt mézes almás » Fokhagymás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.