| Borban párolt karottás csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 csirkecomb 50 dkg sárgarépa 1 dl száraz fehérbor grillfűszer, só, bors, majoránna Elkészítés: A sárgarépát hasábokra vágom, majd egy akkora tepsi aljára terítem, amelyben egymás mellett elférnek a csirkecombok. A hús mindkét oldalát sózom, borsozom, majoránnával, grillfűszerrel meghintem. A répára fektetem a húsokat, aláöntöm a bort, alufóliával letakarom. Előmelegített, közepesen forró sütőben 40 percig párolom. Ezután a fóliát leveszem, és a hús alól kiszedem a répát. Villával összetöröm,, összekeverem a húslével, majd rákenem a combokra, és fedés nélkül megpirítom. Hagymás, petrezselymes karfiolrizzsel tálalom. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |