Tutireceptek.hu fejléc

Betyárpörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3 fej közepes vöröshagyma,
50 dkg fejeskáposzta,
50 dkg sertéslapocka,
2 dl tejföl,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
pirospaprika,
majoránna,
olaj.

Elkészítés:
A hagymát lassú tűzön megdinszteljük.
Rátesszük a kockára vágott sertéshúst, lassú tűzön fehéredésig sütjük.
Levesszük a tűzről, beletesszük a paprikát és a fűszereket. Kb. 30 percig fedő alatt vízzel felöntve főzzük.
Levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a csíkokra felaprított káposztát.
Amikor készre főtt, a tejfölös liszttel behabarjuk.
Vigyázat, ezzel nem szabad már főzni, csak hagyni, hogy rottyanjon egyet.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános csirke » Révkalauz pecsenye » Padlizsános rakott csirkemell » Zöldséges-mustáros csirkemell
» Göngyölt pulykamell » Spékelt nyúl » Tejszínes csülök római tálban » Rókagombás őzpörkölt
» Acsai borzas szelet » Kecsapos sült hús. » Hamburger másképp » Adventi mandulás pulykamell
» Tepsis burgonya milánói módra » Pulykazúza pörkölt » Sárgarépás vagdalt » Kacsacomb franciásan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.