Tutireceptek.hu fejléc

Bazsalikomos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg csirkecomb
20 dkg füstölt sajt
1,5 ek sűrített paradicsompüré
1 vöröshagyma
3 dl tejföl
3 dl húsleves (kockából)
bazsalikom, só, bors
liszt, olaj

Elkészítés:
A csirkecombokat sózom, borsozom, lisztben megforgatom. Serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütöm, majd kivajazott tűzálló edénybe rakom. Közben olajon megpirítom a finomra vágott hagymát, paradicsompürével, 1 tk bazsalikommal ízesítem és felengedem a húslevessel. Az egészet felforralom, a combokra öntöm, majd a húsokat a sütőben, fóliával letakarva puhára párolom. Mikor a hús megpuhult, ráöntöm a tejfölben elkevert reszelt sajtot és fólia nélkül átsütöm.


A receptet beküldte: kiki32


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell tésztában » Csirkemáj szalonnában » Argentin csirke » Születésnapi csirke
» Stragonoff csirke » Csirke vadasan » "Ezersziget" csirke » Csirkehúsos rizottó
» Sült csirke jól fűszerezve » Tepsis tejszínes csirke » Csirke kropp » Csirkemell citrommártásban
» Dresszinges csirke saláta » Chilis csirke » Gombás- sajtos csirkemell » Mexicói csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.