Tutireceptek.hu fejléc

Csirke kropp recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 jó tenyérnyi csirkebőr,
4 darab pulyka debreceni,
libazsír.

Elkészítés:
A debreceni kolbászokat megfőzöm, hűlni hagyom,,és a csirke bőrökbe tekerem. Egy tepsibe teszek egy deci vizet és 2 evőkanál libazsírt, majd beleteszem a töltött csirkebőröket. Fóliával lefedve 10-15 percig párolom, majd a fóliát levéve ételünk megpirulásáig, időnként meglocsolva sütöm. Hidegen, melegen egyaránt kitűnő, olcsó, ízletes és mutatós étel.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szecsuáni csirke » Húsvéti töltött csirkemell » Mexikói csirke 2. » Bazsalikomos csirkemell
» Juharszirupos sült csirke » Azték csirke főzve » Provanszi csirke » Tejszínes csirkemell ragu
» Mézes csirke 2. » Toledói csirke » Curry csirke » Spenótos rakott csirkemell
» Sajtos mustáros csirke » Tárkonyos csirke nyárson » Csirkés csupor » Csirkés-gombás kavarodás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.