| Barackos koch receptSütemények, édességek Hozzávalók: 5 db őszibarack, vagy egy doboz konzerv 1,5 dl tej 0.3 cl rum 20 dkg babpiskóta Tésztához 3 db tojás 3 ek porcukor 3 ek liszt 1 tk sütőpor Elkészítés: Ramával kikenünk egy nagyobb jénai tálat, aminek az aljában elfér az összes babapiskóta. A rumot a tejjel egy tálkába töltjük, majd a piskótákat belemártjuk és sorban lerakjuk a jénai aljára. Közben a tojásokat a porcukorral fehéredésig keverjük, kb 15 perc, majd a liszttel elkevert sütőport rászitáljuk. Óvatosan összeforgatjuk. A piskóták tetejére helyezzük a felszeletelt barackot, majd rátöltjük az előbbi masszát. Előmelegített sütőben 220 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük. A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |