| Bácskai- krémes receptSütemények, édességek Hozzávalók: Krém 20 dkg margarin 1 csomag vaníliás cukor 1 csomag vaníliás pudingpor 3 evőkanál cukor 2,5 dl tej 18 dkg porcukor Tészta kevés tejföl fél csomag sütőpor 1 egész tojás 3 csapott evőkanál cukor 6 dkg margarin 20 dkg liszt Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy könnyen nyújtható legyen. 3 részre vágjuk, és egyenként sütjük rövid ideig, közepes tepsi hátulján. A krémhez a pudingot megfőzzük. A porcukrot a margarinnal jól kikeverjük, beletesszük a kihűlt pudingot, és jól kihabosítjuk. Megkenjük a lapokat, s a tetejére olvasztott tortabevonót rakunk, amibe belekevertük az olajat. A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |