Tutireceptek.hu fejléc

Baconos pulykatorta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg pulykamell,
25 dkg szeletelt baconszalonna,
25-30 dkg reszelt sajt,
2- 3 db tojás,
liszt,
só,
bors.

Elkészítés:
A pulykamellet vékonyra felszeljük, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Tűzálló tálat kirakunk szeletelt szalonnával. Elkezdjük rá rétegezni a pulykát úgy, hogy a pulykamell szeletet belemártjuk a tojásba és a reszelt sajtba. így rétegezzük addig amíg a hús el nem fogy. ( az eredeti recept szerint először lisztbe is bele kell mártani , de én azt kihagyom )A tetejére is szalonna szeletek tettem. Lefóliáztam és kb. 45-50 percig sütöm, 180 fokon. Utána leveszem róla a fóliát és pirítom a szalonnát a tetején.Én most mikor már majdnem teljesen kész lett akkor kiborítottam és így visszahelyeztem a sütőbe, hogy az alsó szalonnák is meg tudjanak pirulni.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Banános-baconos csirkemell » Baconos rakott csirke » Baconos gezemice » Baconos karaj
» Baconos masni » Baconos rakott karfiol » Rakott baconos tarhonya » Baconos zöldségnyárs
» Pulykatorta » Fűszeres olasz pulykatorta » Baconos fasírt » Sajtos-Baconos hús
» Baconos-sajtos csirke » Tejfölös Baconos tészta » Baconos gombalepény » Baconos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.