| Sajtos-Baconos hús receptHúsételek Hozzávalók: -1kg hús szeletelve(pulykamell,karaj) -kb.:30-30dkg füstölt és trappista sajt -tojás -50 dkg Bacon szalonna -2 nagy dob.tejföl Elkészítés: A sajtokat lereszelem,a tojásokat felverem. Egy sor Bacont rakok a tepsi aljába. A húst vékonyra kiverem,majd belemártom a tojásba utána a reszelt sajtba.Az így bepanírozott husokat ráteszem a Baconra,majd a hús tetejére is Bacon kerül.A tejfölt összekeverem a maradék reszelt sajttal és ráöntöm a Baconnal beborított húsra. Előmelegített sütőben kb.:180C-on 50-60 percet sütöm,amíg a teteje piros nem lesz. Tanácsok: A só hozzáadásával vigyázni kell,mert a füst.sajt és a Bacon is elég sós. A sütési idő és a hőmérséklet függ a hústól(pulyka vagy disznó).Én mindig ellenőrzöm egy villával,ha nem elég puha de a teteje már pirul visszább veszek a hőmérsékleten. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: nedi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |