Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos máj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
20 dkg csiperkegomba
2 szelet ananász
1 fej hagyma
1 ek. liszt
1 dl tyúkhúsleves (kockából)
petrezselyemzöld
olaj


Elkészítés:
A májat felcsíkozzuk, és lisztbe hempergetjük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat. A gombát felszeleteljük, és a májhoz adjuk. Pár percig sütjük, majd felengedjük a levessel, és megpároljuk. Az ananászt kockákra vágjuk, majd a májhoz adjuk. sóval ízesítjük, és felforraljuk.

Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos rakott karaj » Ananászos-curry-s csirke » Ananászos flan » Ananászos csiga
» Ananászos sonka » Ananászos-mentás margarita » Ananászos rizskorona » Ananászos pulyka
» Ananászos mangó rum koktél » Ananászos rakott csirke » Ananászos pulykamellfilé » Sertészelet ananászos
» Ananászos rántott szelet » Ananászos kukorica saláta » Ananászos csirkeegytál » Ananászos kókuszos muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.