Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos kukoricás csirke (2-3 adag) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 ek. olaj
25 dkg csirkemell filé
15 dkg konzerv ananász
15 dkg konzerv vagy fagyasztott kukorica
1 tasak valamilyen Carbonara alap
3 dl hideg tej
15 dkg sonkás felvágott

bors

Elkészítés:
A csíkokra vágott csirkemellet forró olajon megpirítjuk ízlés szerint sózzuk, enyhén borsozzuk, majd a tasak tartalmát elkeverjük 3dl hideg tejjel és a húshoz öntjük. Miközben kevergetjük hozzáadjuk a kukoricát is. Felforraljuk majd beledobjuk a lecsepegtetett ananászkockákat. Újra felforraljuk, aztán mérsékelt tûzön, néha megkeverve készre fõzzük.(kb. 10 perc)

Tanácsok:
Párolt rizzsel vagy krokettel azonnal fogyasztható!

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: nefis


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög Csirke » Tejfölös csirkecomb » Löncssaláta csirkehússal » Ananászos csirke/pulyka
» Csirkemáj angolszalonnával » Dióban sült csirkecomb » Tepsis-hagymás csirke » Sörben sült csirkecomb 2
» Csirke- ragu leves » Sajtos csirketócsni » Erdéicsírke » Csirkemájkrém
» Csirkemell tejmártásban » Sertészelet ananászos » Paprikás-kukoricás csirke » Thai zöldséges-csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.