| Erdéicsírke receptHúsételek Hozzávalók: 3-4 db csírkecomb 2-3 fej hagyma ételízesítő bors olaj egy nagy tejföl 2-3 db tv-paprika fél kg rízs kb egy liter delikátos leveslé Elkészítés: Egy tűzállo edényt kívajazol és zsemlemorzsázol. Aztán rízs,paprika,hagyma ezeket teszed le rétegesen az edénybe. Fűszerezel:ételízesítő,bors és meglocsolod olajjal. Közepére kerül a hús. A húsra paprika,hagyma,rízs kerül. Közben ízesítjük is a fűszerekkel. A tetejére a tejfölt,megszorjuk ételízesítővel. Meglocsoljuk a leveslével. Ha megpuhult a rízs kivesszük a húsokat és megsütjük fokhagymás húsnak. Melegen tálaljuk: Jóétvágyat. Tanácsok: Közben kevergetni kell,hogy eggyenletesen puhuljon meg a rízs. Olajjal locsoljuk,de ne sokat!!! Azért kell a kiszedni és megsütni fokhagymásan a húsokat,mert kiegésziti az ízeket!!! Kb 1-másfél óra alatt készen van. Nagyon egyszerű!!!! Elkészítési idő: 1 perc A receptet beküldte: snurki Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |