| Ananászkarika receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25 dkg liszt, 18 dkg margarin, csipetnyi só, 2 kanál cukor, 2 tojássárgája, 1 csomag sütőpor, 2 kanál tejföl, lekvár, ananászkarikák, étcsokoládé. Elkészítés: A hozzávalók (kivéve az ananászkarikák, lekvár és a csokoládé) összekeverésével elkészítjük a tésztát, majd kinyújtjuk, és akkora korongokat szaggatunk ki, mint az ananászkarikák. Egy kikent tepsibe rétegezzük az alapanyagokat: egy karika tészta, lekvár, egy karika ananász, lekvár és egy karika tészta. Ilyen "tornyokat" készítünk, majd előmelegített sütőben kisütjük. Végül az olvasztott csokoládéval díszítjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |