Tutireceptek.hu fejléc

Alufóliában sült gombás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkecomb,
2 nagy fej vöröshagyma,
25 dkg gomba,
ízlés szerint só és törött fekete bors.

Elkészítés:
a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.
a megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-orsó » Göngyölt csirkecombok » Gombás sonkás metélt » Gombás rakott palacsinta
» Gombás szoljanka » Sörben sült csirkecomb » Gombás cukkini lepény » Dióban sült csirkecomb
» Őrségi gombás flekken » Gombás krumplipogácsa » Gombás burgonyarolád » Gombás bejgli
» Fokhagymás-gombás karfiol » Szerb gombás zakuszka » Gombás - sajtos pulykamell » Gombás-cukkinis rizottó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.