| Almás-zsályás tepsis krumpli receptEgytálételek Hozzávalók: 80 deka burgonya, 2 kisebb fej vöröshagyma, 2 savanykás alma, 10 deka reszelt edámi sajt, 2 deci tejszín, 3 deka vaj, néhány szál friss zsálya, só , őrölt bors. Elkészítés: A burgonyát, a hagymát és az almát megtisztítjuk, egyforma szeletekre vágjuk, majd lerakjuk egy kivajazott sütőedénybe: alulra a burgonyát, amelyet sózunk, borsozunk, rá a hagyma-, majd az almakarikákat. A tejszínt szintén megsózzuk, és leöntjük vele a lerakott burgonyát. Megszórjuk a reszelt sajttal és az apróra vágott zsályával. Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |