| Almás pite U1 receptHozzávalók: 20dkg zabkorpa 20dkg zabpehely 2 tojas + vmennyi a teteje kenesehez 2ek tejszin 250g cottage cheese - en botmixerrel kicsit homogenne tettem edesito izles szerint keves zsirtalan szojaliszt, v tk liszt reszelt alma, fahej - izles szerint szinten Elkészítés: A reszelt alma kivetelevel minden alapanyagot osszekeverni, egybe gyurni - ilyenkor meg kicsit ragadosabb es lagyabb a massza - s hutobe tenni pihenni ( nekem fel napig bent volt, mert nem volt idom folytatni, de gondolom ennel kevesebb is eleg). Akkor jo a teszta, ha a korpa es pehely megszivta magat es kemeny de gyurhato allapotu lesz. A tesztat kette kell vlasztani, egyenkent kinyujtottam tepsi mereture. Kivajazott-lisztezett tepsibe tettem belole egyet alulra, rahalmoztam a kicsavart reszelt-fahejas-edesitos almat, tetejere a masik lapot ratettem - tojassal meg kell kenni a tetejet s megszurkalni villaval. Gazsutoben, 6-os fokozaton kb egy ora alatt sult meg, s kihulve konnyu szeletelni! Tanácsok: A tejszin + cottege cheese helyettesitheto tejfollel v joghurttal, ha omlosabb tesztat akarsz, akkor egy kis tejet is elbir sztem. Mi a vekony teszta sok toltelekre eskuszunk :) A receptet beküldte: blueberry Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |