Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirke fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirke mellfilé,
20 dkg alma,
1,5 zsemle,
1 db tojás,
1 kisebb vöröshagyma,
olaj,
zsemlemorzsa,
tej,
borsikafű


Elkészítés:
A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát
vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált
húshoz keverd hozzá az almát, a hagymát, a zsemlét és a tojást.
Ízesítsd borsikafűvel és sóval. Az alaposan összedolgozott
masszát tedd egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt
őzgerincformába és közepes tűzön süsd pirosra. (Ha nincs
őzgerincformád, akkor a masszából formázz rudat, kend meg
olajjal, szórd meg zsemlemorzsával és alufóliába tekerve süsd
meg egy tepsiben.)


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörös csirkecomb » Részeg csirkemell » Gombás-Husos Fasirt » Hagymás csirkecomb
» Csodacsirke » Almás flódni » Almás fahéjkocka » Parmezános csirkemell
» Amerikai almáspite » Csirkemell sajttal » Rác csirkecomb » Velővel töltött csirke
» Indiai csirkemell » Csirkekocsonya » Mézes-mustáros csirkemell » Sonkás-fűszeres csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.