Tutireceptek.hu fejléc

Almás piskóta(Kata-féle) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Krémhez

1 db narancs leve
1/2 citrom leve
20 dkg cukor
1,2 kg reszelt alma
2 csomag vaníliás pudingpor
sárgabaracklekvár vagy narancslekvár


1 db 8 tojásos piskótalap

Elkészítés:
Egy közepes méretű tepsiben kisütött piskótalapot 3 lapra vágunk. Az almát meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, és felfőzzük. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, ráterítjük a töltelék felét, majd ugyanígy járunk el a következő lappal. A harmadik lapot megszórjuk porcukorral.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres almás kenyér » Almás mákos süti » Almás kalácsfelfújt » Almás vöröske
» Olga almás » Almás-hagymás hal » Habos almás fincsi süti » Almás diós muffin
» Almás-fahéjas süti » Norbi almás pite » Almás-túrós rácsos szelet » Almás felfújt
» Almás kevert » Túrós-almás-szójaszelet » Almás kifli » Almás torma


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.