| Almás piskóta(Kata-féle) receptSütemények, édességek Hozzávalók: Krémhez 1 db narancs leve 1/2 citrom leve 20 dkg cukor 1,2 kg reszelt alma 2 csomag vaníliás pudingpor sárgabaracklekvár vagy narancslekvár 1 db 8 tojásos piskótalap Elkészítés: Egy közepes méretű tepsiben kisütött piskótalapot 3 lapra vágunk. Az almát meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, és felfőzzük. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, ráterítjük a töltelék felét, majd ugyanígy járunk el a következő lappal. A harmadik lapot megszórjuk porcukorral. A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |