Tutireceptek.hu fejléc

Almás diós recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
35 dkg liszt,
1/2 csg. sütőpor,
25 dkg margarin,
2 ek porcukor,
1 tojás,
1 ek. tejföl.
Töltelék: 5 tojássárgáját
5 ek. porcukorral kikeverni.
belereszelünk 6 db. almát,
hozzáadunk 1 csg vaníliás cukrot,
15 dkg. darált diót,
1 ek. zsemlemorzsát,
ízlés szerint kakaót,
kevés sütőport,
és az 5 tojás fel vert habját.

Elkészítés:
össze gyúrjuk, és két cipót készítünk.
A két cipót tepsi nagyságúra nyújtom, egyik lapot a tepsibe helyezem, rá teszem a tölteléket, be fedem a másik lappal, és így sütöm meg. A tetejére csoki mázat tehetek.


A receptet beküldte: csibiusz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott almás-túrós » Almas-túrós rizsfelfújt » Almás párolt lilakáposzta » Diétás almás-pudingos süti
» Almás pulykamell » Forró almás bólé » Almás csirkemellfilé » Almás csirke székelyesen
» Almás joghurtos palacsinta » Kavart almás tészta » Almás csirkemájas serpenyő » Almás őzgerinc
» Almássüti 2. » Almás vodka koktél » Habos almás kevert süti » Almás-fahéjas kuglóf


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.