Tutireceptek.hu fejléc

Ágyas burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
személyenként 1 közepes burgonya

személyenként 1 tojás sárgája

vaj



szeletelt trappista sajt

Elkészítés:
burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk és hagyjuk kihűlni. Majd kettévágjuk, és dinnye- vagy karalábévájóval kivájjuk a közepét. A közepét megkenjük a vajjal, sózzuk (lehet használni más fűszert is ízlés szerint), és minden krumpliba beleütünk 1 tojássárgát. A tetejét befedjük a sajttal, és addig sütjük előmelegített sütőben, míg a sajt megpirul rajta.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős burgonyasaláta » Sajtos burgonyatál » Tárkonyos burgonyaleves » Juhtúrós burgonya
» Rántott burgonya » Burgonyagombóc leves » Fóliás burgonya » Virsli burgonyatésztában
» Mogyorós burgonyasaláta » Mediterrán burgonyasaláta » Currys burgonyaleves » Ír Burgonyaleves
» Tepsis ropogós burgonya » Dán burgonyasaláta » Burgonya hajó » Rakott burgonya sonkával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.