| Zöldségkocsonya receptHozzávalók: 50 dkg brokkoli 50 dkg karfiol 30 dkg gomba 2 hagyma, apróra vágva 6 ger. fokhagyma apróra vágva 1 tk. olaj 3 zacskó zselatin 1 liter zöldségleves sü, bors az ízesítéshez Elkészítés: a megtisztított, rózsáira szedett brokkolit és a karfiolt sós vízben nem túl puhára megfőzzük. A hagymát, fokhagymát, gombát az olajon addig sütjük, míg a nedvesség teljesen elpárolog. A zselatint a forró levesben feloldjuk, kicsit kihűtjük, majd belekeverjük a zöldségeket. Fóliával kibélelt edénybe tesszük és lefedve hűtőbe rakjuk kb 1/2 napra utána fogyasztható A receptet beküldte: wirgi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |