| Tepsis kefires hal receptHozzávalók: 2 adag 2 sz. pangasius hal 1 karfiol zöldség fűszer 2 paradicsom 1 kefír fokhagyma halfűszer 1 ek. olivaolaj 5 dkg trappista Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem és kissé előpárolom. Ha kész egy kis tepsi v. cseréptál aljára helyezem, megfűszerezem, rá helyezem a halfűszerrel befűszerezett halszeleteket, majd ezekre ráteszem a felszeletelt paradicsomokat. Az egészet leöntöm a fokhagymával ízesített , kefirrel, meghintem a lereszelt sajttal és grillsütőben/sütőben/megsütöm kb. 20-25 perc Tanácsok: a WW. ben ez kb 8,5 pont Ha köretet eszel az még + Elkészítési idő: 50 perc Kalóriatartalom: 450 kcal A receptet beküldte: wirgi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |