| Zöldséggel töltött csirkecombok receptHúsételek Hozzávalók: 8 db csirkecomb, 10 dkg sárgarépa , 5 dkg petrezselyemgyökér, 5 dkg zellergumó, 5 dkg zöldborsó, 5 dkg zöldbab, 2 db tojás , 1 csomag petrezselyem zöld, só , őrölt bors . Elkészítés: Az előkészített és kockára vágott zöldségeket sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk hűlni. A zöldpetrezselymet finomra vágjuk. A csirkecombok bőrét fellazítjuk a combokat úgy tesszük a vágódeszkára, hogy a bőr felül legyen. A bőr alá nyúlunk, és egészen az alsó comb végéig a bőrt elválasztjuk a hústól a comb felső részén. A zöldségeket, a tojást, a fűszereket összekeverjük, a fellazított bõr alá töltjük, és a nyílást erős fogvájóval, kihegyezett hurkapálcikával lezárjuk. Vigyázzunk, ne töltsünk bele túl sokat, mert sütés közben kirepedhet a bőr a keletkező gőz hatására! Sózzuk, és kevés zsiradék hozzáadásával, időnként locsolgatva megsütjük. Köretként salátát, párolt rizst adhatunk mellé. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |