| Zold teszta fuszeres martassal receptTésztafélék Hozzávalók: - 2 szál újhagyma - 100 g apróbb csiperkegomba - 10 g fűszeres vaj - 1 gerezd fokhagyma - tengeri só - 70 g zöld metélt tészta - vegyes fűszernövények ízlés szerin t- őrölt fehér bors - 2 evőkanál tejföl A gombát jól mossuk meg, a hagymával együtt. A hagymát vágjuk vékonyra, a gombát negyedekbe. Elkészítés: A gombát jól mossuk meg, a hagymával együtt. A hagymát vágjuk vékonyra, a gombát negyedekbe. Pároljuk meg a gombát és a hagymát együtt fűszeres vajban. Addig pároljuk, míg a leve el nem főtt.Főzzük ki a tésztát fokhagymás – sós, olajos vízben. A vegyes fűszernövényeket keverjük simára a tejföllel, majd adjuk a párolt gombához.A leszűrt tésztát keverjük össze a mártással. A receptet beküldte: Camay Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |