| Zabpelyhes zöldségfasírozott receptZöldséges ételek Vegetáriánus ételek Hozzávalók: levesben főtt zöldségek 2-3 áztatott zsemle 3 nyers tojás 3 gerezd fokhagyma só étolaj törött pirospaprika petrezselyemzöldje 3 evőkanál zabpehely Elkészítés: A zöldségeket villával összetörjük,hozzáadjuk a zabpelyhet, tojásokat,a kinyomkodott zsemlét,az apróra tört fokhagymát. Izlés szerint sózzuk,paprikázzuk,elkeverjük felaprított petrezselyemmel. Kis pogácsákat formálunk belőle. Olajozott sütőben megsütjük. Tálalhatjuk mártásokkal,rizzsel, burgonyával. Tanácsok: Bármilyen fasírozottat csinálunk,jobb sütőben megsütni.Egészségesebb, egyszerűbb, és gazdaságosabb. A receptet beküldte: KANÁRI Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |