Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros zúzapörkölt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg zúza (csirke vagy pulyka)
- 1 fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 dl vörösbor
- 1 dl víz
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
- szerecsendió
- ételízesítő
- majoranna
- bazsalikom
- olaj

Elkészítés:
A zúzat összedaraboljuk. A hagymát apróra vágjuk, és olajon megfuttatni. Rátesszük a zúzát, és kicsit pároljuk, majd hozzáadjuk ízlés szerint a fűszereket. Kicsit még így is pároljuk, majd felengedjük vízzel és a vörösborral. Készre főzzük, és galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros szederdzsem » Vörösboros málna sorbet » Vörösboros puncs » Gombás-vörösboros gulyás
» Alföldi zúzapörkölt » Vörösboros hagymás tojás » Vörösboros nyúlgerinc » Vörösboros csülökpörkölt
» Vörösboros málnakrémleves » Vörösboros kacsamell » Gombás vörösboros tokány » Vörösboros zselé
» Meggyleves vörösboros » Dunántúli vörösboros karaj » Vörösboros sült pulyka » Vörösboros gombapörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.