| Vitaminsaláta rokfortöntettel receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 zsenge karalábé, 1 csokor retek, 1 kis kígyóuborka, 3 sárgarépa, 1 kis fej saláta, 1 evőkanál dióbél, 10 dkg érett márványsajt, 1 dl olívaolaj, 1 evőkanál citromlé, egy kevés méz, só, bors Elkészítés: A zöldségeket tisztítsd meg, aprítsd fel. A vágott dióbelet zsiradék nélkül pirítsd meg egy serpenyőben. Az öntethez morzsold szét a márványsajtot, és egy kevés olajjal keverd olyan simára, amennyire tudod. Keverd bele a mézet, a citromlevet, a fűszereket. A zöldségeket keverd el, forgasd át az öntetben, majd szórd meg a dióval. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |