| Három sajtos vitaminsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 5 dkg Anikó sajt, 5 dkg trappista sajt 5 dkg ementáli sajt 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 fej saláta, 1 alma, 5 dkg idénygyümölcs, 2,5 dl natúr joghurt. Elkészítés: A tisztított főtt zellert, a hámozott ecetes uborkát és a megmosott salátaleveleket daraboljuk fel. Adjuk hozzá a felkockázott sajtot, almát, paradicsomot, zöldpaprikát, az idénygyümölcsöket, és lazán keverjük össze a vízzel kicsit felhígított joghurttal. Legalább 2 órára helyezzük a hűtőszekrénybe, hogy lehűlhessen és összeérhessenek az ízek. Tanácsok: Nálunk fokhagyma is kerül bele, aki szereti az ízét az próbálja ki. A receptet beküldte: Pné Veronika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |