| Rántott szendvics 4. receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: Pár vékony szelet kenyér 5 dkg reszelt sajt 20 dkg bármilyen ehető gomba 1 fej vöröshagyma 1 késhegynyi só 1 kávéskanál fűszerkeverék (vegeta v. delikát) 1 késhegynyi őrölt bors 2 evőkanál olaj Panírozáshoz: tojás zsemlemorzsa Kisütéshez: olaj Elkészítés: A hagymát felkockázva egy serpenyőben vagy wokban olajon késhegynyi sóval megdinszteljük, hozzáadjuk a húsdarálón ledarált gombát, őrölt borsot, fűszerkeveréket, s amikor zsírjára sült elkeverjük benne a sajtot. A kenyérszeletekből pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk, megkenjük a kihűlt masszával, kettőt-kettőt lazán összenyomva, tojásban, zsemlemorzsában meghempergetve forró olajban kisütjük. A receptet beküldte: Bártfai Andrea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |