Tutireceptek.hu fejléc

Virslileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 dkg zsír
4 dgk vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 kk pirospaprika
1 pár virsli
2 dkg liszt

20 dkg burgonya
bors
petrezyelyem

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát zsíradékban megfonnyasztjuk ,hozzáadjuk az apró kockára vágott zöldpaprikát,néhány percig pároljuk,és hozzákeverjük a pirospaprikát,a karikázott virslit,leszórjuk a liszttel,kicsit megpirítjuk,és hideg vízzel felengedjük.Sózzuk és beletesszük a kockára vágott burgonyát,őrölt borssal fűszerezzük.Készre főzzük.Tálaláskor apróra vágott petrezyelymet adunk hozzá.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes szilvakrém leves » Tejszínes szárazbabpüré leves » Zöldségleves főzés nélkül » Káposztaleves
» Gyros pita tk. liszből » Burgonyakrém leves » Gizitől fehér csokis süti » Tojásos burgonya leves
» Csicsókakrémleves baconnal » Csirkeleves gourmand módra » Tejszínes málnakrémleves » Rongyleves
» Tejfölös brokkoli leves » Diétás brownie » Töpörtyűs galuska » Magyaros csicseriborsó leves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.