Tutireceptek.hu fejléc

Virslileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 dkg zsír
4 dgk vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 kk pirospaprika
1 pár virsli
2 dkg liszt

20 dkg burgonya
bors
petrezyelyem

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát zsíradékban megfonnyasztjuk ,hozzáadjuk az apró kockára vágott zöldpaprikát,néhány percig pároljuk,és hozzákeverjük a pirospaprikát,a karikázott virslit,leszórjuk a liszttel,kicsit megpirítjuk,és hideg vízzel felengedjük.Sózzuk és beletesszük a kockára vágott burgonyát,őrölt borssal fűszerezzük.Készre főzzük.Tálaláskor apróra vágott petrezyelymet adunk hozzá.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-tárkonyos gombaleves » Zöldborsós gombaleves » Húsleves Rolanita módra » Rétegezett karfiolleves
» Csülkös bab bográcsban » Fokhagymás krumplileves » Sertésszelet csirkemájjal » "lábatlan csirke"
» Erdélyi korhelyleves gombával » Uborka mártás » Csabai csirkecomb » Sajtos fokhagymaleves
» Savanyú aprólékleves » Hideg őszi zöldségleves » Májgombóc-húsgombóc » Jamaika Punch


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.