| Virsli (tavaszi) pörkölt receptHúsételek Hozzávalók: személyenként 1 pár virsli, 1 db hagyma, olaj, só, bors, pirospaprika, majoranna, kukorica, borsó, (a kukorica és a borsó lehet konzerv is) Elkészítés: A virsliket fel karikázzuk, és félre tesszük A hagymát felaprítjuk, és az olajon megpároljuk, amíg szép üveges lesz. Pirosparikát teszünk rá, felöntjük kevés vízzel, és addig pároljuk, míg sűrűre vissza forr és a hagyma omlóssá válik. Bele tesszük a felkarikázott virslit, fűszerezzük, és egyszer felforraljuk. Ha kész beletesszük a kukoricát és a zöldborsót, és készre főzzük. Rizzsel tálaljuk. Tanácsok: Ízlés szerint tehetünk bele főtt tojást is. Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: marcica Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |