| Rakott piskóta receptSütemények, édességek Hozzávalók: két csomag babapiskóta tej rum cukor puding tejszínhab csokireszelék Elkészítés: Előveszünk egy nagy tálat. a babapiskótákat rumos cukros tejben beáztatjuk, megfőzzük a pudingot(mindenki az ízlése szerint) és rétegezzük, egy sor piskóta egy réteg puding amíg a tál tele nem lesz. a tetetjére tejszínhabot teszünk, esetleg csokireszeléket, vagy csokit lehet rá csurgatni. aztán be a hűtőbe, és lehet is enni. Tanácsok: nem minden babapiskóta egyforma, van amelyik hamar megpuhul, de van amelyik 20 perc után is kemény. vagyis én már találkoztam ilyennel:)) Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: sok kcal A receptet beküldte: piccur Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |