Tutireceptek.hu fejléc

Vajban sült ananászos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 pár csirkemell

csirke fűszersó
ananász konzerv(vagy akár friss ananász)
sajt
vaj

Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát besózzuk és megszórjuk a fűszersóval. Egy tepsi alját kivajazzuk és ráfektetjük a csirkemell szeleteket. Mindegyik csirkemellre ráhelyezünk egy vékony szelet vajat, így nem szárad ki sütés közben. Ez után a vajas csirkemell szeletekre ananászt szórunk. Majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal. A vajas csirkemell szeleteket előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Tanácsok:
A sütéshez többféle fűszersót is kipróbálhatunk, csirke fűszersót, grillzöldség fűszersót vagy bármi mást.
Ennek a receptnek az elkészítése nagyon egyszerű, ráadásul nem is hízlal.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Annamaris


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott-sajtos csirkemell » Csirkemell eperrel » Sajtos csirkemell rántva » Tojásos-kapros csirkemell
» Anyák napi csirkemell » Joghurtos csirkemell » Ananászos-túrótorta » Ananászos-sonkás lencsetál
» Húsvéti rakott csirkemell » Epres csirkemell rolád » Ananászos tortácskák » Ananászos csirkemellfilé
» Zöldbabos csirkemell » Csirkemelles saláta » Csirkemell "izé"módra » Tepsis csirkemell gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.