| Csirkemell eperrel receptHúsételek Hozzávalók: 4 nagyobb csirkemell, 5 dkg eper, só , bors, mustár, méz, borecet ízlés szerint, Köretnek: párolt rizs. Elkészítés: A csirkemelleket vastagabb filékre vágjuk, majd pácba rakjuk legalább 1 órára. (Pác: mustár, méz, bors, só.) Kevés olajon (lehet olívaolaj is) a csirkemelleket mindkét oldalukon átsütjük. A húst kiszedve a visszamaradt olajba teszünk egy kevés mézet, erre tesszük a félbevágott epreket. Kb. 1-2 perc alatt átsütjük, és hogy ne legyen túl édes, egy kiskanál borecetet adunk még hozzá. A mártást a kiszedett húsra öntjük, és párolt rizzsel tálaljuk. A vendégek kétszer fognak kérni belőle. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |