Tutireceptek.hu fejléc

Vaddisznó-vagdalt mogyoró burgonyával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg vaddisznócomb (darálva)
20 dkg füstölt tarja (darálva)
4-5 fej őzlábgomba
4 db zsemle
4 tojás
1 csokor zöldhagymaszár
1 csokor petrezselyem
1 kanál kakukkfű
1 kanál mustár
fokhagyma

őrölt kömény
fehér bors
25 dkg szeletelt bacon
mogyoró burgonya
étolaj
2-3 gerezd fokhagyma
borsikafű
snidling

Elkészítés:
A combot és a tarját ledaráljuk, az őzlábgombát leforrázzuk, kockára vágjuk. A zöldhagymaszárát és a snidlinget apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk.

Mindezt a fűszerekkel összedolgozzuk, pogácsákká vagy rudakká formázzuk, baconszeletebe csavarjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és olajban kisütjük.

Forró olajban a mogyoróburgonyát kisütjük, a vége felé fokhagymagerezdeket dobunk mellé, végül borsikafűvel és snidlinggel megszórjuk.

A húspogácsákat a fűszeres burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kel burgonyával » Cukros földimogyorókrém » Mogyorós csokoládéfagylalt » Mogyorós csirke
» Csokis-mogyorós kuglóf » Mogyorószószos csirkemell » Mogyorós házi keksz » Karamelles mogyorós csoki
» Zabpehelycsók mogyoróval » Mogyoró parfé » Mogyorós kosár » Kínai mogyorós csirke
» Mogyoró likőr » Mogyorókrémes karika » Mogyoró-nugát torta » Mogyorós sertéscomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.