| Vaddisznó-vagdalt mogyoró burgonyával receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg vaddisznócomb (darálva) 20 dkg füstölt tarja (darálva) 4-5 fej őzlábgomba 4 db zsemle 4 tojás 1 csokor zöldhagymaszár 1 csokor petrezselyem 1 kanál kakukkfű 1 kanál mustár fokhagyma só őrölt kömény fehér bors 25 dkg szeletelt bacon mogyoró burgonya étolaj 2-3 gerezd fokhagyma borsikafű snidling Elkészítés: A combot és a tarját ledaráljuk, az őzlábgombát leforrázzuk, kockára vágjuk. A zöldhagymaszárát és a snidlinget apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk. Mindezt a fűszerekkel összedolgozzuk, pogácsákká vagy rudakká formázzuk, baconszeletebe csavarjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és olajban kisütjük. Forró olajban a mogyoróburgonyát kisütjük, a vége felé fokhagymagerezdeket dobunk mellé, végül borsikafűvel és snidlinggel megszórjuk. A húspogácsákat a fűszeres burgonyával tálaljuk. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |