| Újhagymás tonhal pogácsa receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 30 dkg tonhalkonzerv 20 dkg finomliszt 1 dl viz 1cs.ujhagyma 1 cs.petrezselyem So,bors Elkészítés: A halat lecsopogtetjuk, bele so, bors, aprora vagott hagyma es petrezselyem, puresitjuk turmixgepben.hozza keverjuk a lisztet es a vizet ,majd jol zarhato edenyben betesszuk a hutobe,kb.1 orara. Vizes kezzel golyokat formalunk es forro olajban mindket oldalukat aranybarnara sutjuk. Hidegen es melegen is klassz, plusz kcal szegenyebb,ha sutoben sutjuk meg 220 fokon 15-15 perc oldalankent es elotte zsemlemorzsiba hempergetve. Tanácsok: (Egy óra hűtési idő) Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Cucicsillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |