Tutireceptek.hu fejléc

Uborkasaláta eperrel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis uborka,
12 db eper,
2 evőkanál száraz fehérbor,
só,
bors.

Elkészítés:
Az uborkákat megmossuk, vékony szeletkre vágjuk és egy kerek tálra helyezzük körbe.
A vékonyra szeletelt epret a tál közepére és az uborkakarikák közé rakjuk.
Sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk fehérborral.
Behűtjük 20 percre, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizsfelfújt eperrel » Tejfölös uborkasaláta » Görög uborkasaláta » Túrótorta eperrel
» Túrós édesség eperrel » Krémsajtos uborkasaláta » Diós-sonkás uborkasaláta » Uborkasaláta rizstésztával
» Sajtos uborkasaláta » Mini savarinok eperrel » Csirkemell eperrel » Parasztos uborkasaláta
» Creme brulée eperrel » Diós muffin eperrel » Mentás hab eperrel » Perzsa uborkasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.