Tutireceptek.hu fejléc

Parasztos uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 db uborka vékonyra vágva, 3 gerezd fokhagyma vékonyra vágva, 1 evőkanál ecet, só, néhány kanál víz. (A mennyiségek többszörözhetők, a recept 1 személyre vonatkozik.)

Elkészítés:
Az uborkát meghámozzuk, felszeleteljük fel, majd egy kevés időre besózzuk. Ezután kicsavarjuk, hogy a sós lét eltávolítsuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval is. A fokhagymát vékonyra vágjuk, de zúzhatjuk is, Az összekeverés után egy időre a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. amíg az ízek összeérnek. A hideg uborkasaláta szinte minden ételhez fogyasztható. Amilyen finom, annyira egészséges is

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parasztos (szaftos husi) » Diós-sonkás uborkasaláta » Burgonyaleves parasztosan » Parasztos sertéstarja
» Tepertőkrém parasztosan » Kaporszósz parasztosan » Parasztos csirkesült » Grúz diós uborkasaláta
» Parasztos leves » Parasztos sertésszelet » Tojásos uborkasaláta » Juhsajtos uborkasaláta
» Parasztos » Tejfölös uborkasaláta » Uborkasaláta eperrel » Görög uborkasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.