Tutireceptek.hu fejléc

Ubileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
kígyóuborka
vegeta vagy delikát
fokhagyma
só, bors
tejszin
kapor vagy menta

Elkészítés:
A meghámozott, felkarikázott uborkát megfőzöm vegetás vízben. Belenyomok pár gerezd fokhagymát is.
Miután megfőtt leturmixolom és felöntöm tejszinnel. Sóval, borsal utánaízesítem és behűtöm.
Tálalás előtt beleszórok még kockára szeletelt, nyers uborkát és apróra vágott kaprot vagy mentát.


A receptet beküldte: Ancika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dinnyesaláta » Tejfölös zöldbab leves » Sváb sajtostáska leves » Sajtos karalábéleves
» Citromos csirkeleves gombával » Egres leves » Csorbaleves egyszerüen » Háromhagymás gombaleves
» Hideg tokaji borkrémleves » Görög krémes » Hideg sárgabarack krémleves » Brokkolikrémleves Lilly módra
» "Hajrá leves..." » Hagyományos padlizsánkrém » Nyári zöldségleves 2 » Savanyú raguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.