Tutireceptek.hu fejléc

Ubileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
kígyóuborka
vegeta vagy delikát
fokhagyma
só, bors
tejszin
kapor vagy menta

Elkészítés:
A meghámozott, felkarikázott uborkát megfőzöm vegetás vízben. Belenyomok pár gerezd fokhagymát is.
Miután megfőtt leturmixolom és felöntöm tejszinnel. Sóval, borsal utánaízesítem és behűtöm.
Tálalás előtt beleszórok még kockára szeletelt, nyers uborkát és apróra vágott kaprot vagy mentát.


A receptet beküldte: Ancika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög csorba » Zöldborsó leves variáció » Lakodalmas pacalleves » Hideg sárgadinnyeleves
» Brokkolikrémleves » Édes sütőtökpüré leves » Kimélő csirkegombócleves » Sütőtök krémleves.
» Mazsolás almaleves » Zöldségleves főzés nélkül » Vargányás hagymakrémleves » Sörleves habgaluskával
» Gyergyói kaporleves » Zöldséges zúzaleves » Zöldséges gombakrémleves » Sajtosrudacska


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.