| Töltött Virsli receptEgytálételek Hozzávalók: 8-10 db virsli 2-3 fej kisebb vöröshagyma kevés füstölt szalonna, fél szál füstölt kolbász sajt agy kis vaj, öntethez: 1 kk mustár 1 tojás sárgája pirosarany gulyáskrém só bors, 1 és fél pohár tejföl Elkészítés: Egy hőálló tálat kivajazzunk, beletesszük a hosszába félbevágott virslit. A hagymakarikát, a füstölt szalonna csíkot és a kolbász karikákat ráhelyezzük a virslire, majd a tetejére sajtot (lehet füstölt sajt is) teszünk. Elkészítjük az öntetet. Egy edénybe beleöntjük a tejfölt, belerakjuk a mustárt, piros aranyat és gulyáskrémet, ízlés szerint pici sót, borsot. Szétválasztjuk a tojás sárgáját és összekavarjuk. Az öntettel meglocsoljuk a virsliket és sütőben megsütjük. 10 perc fedővel + 10 perc fedő nélkül. Tanácsok: Nagyon finom akár reggelire, akár vacsorára. Nagyon laktató. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: bvildiko Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |