| Töltött csirkecomb majorannával készítve receptHúsételek Hozzávalók: 6 db csirkecomb só bors majoránna A töltelékhez: 3 db zsemle 3 tojás 1 nagyobb fej vöröshagyma lereszelve 4-5 gerezd fokhagyma szintén lereszelve 1 csokor petrezselyemzöld só őrölt bors ízlés szerint Elkészítés: A csirkecombokat só, bors és őrölt majoránna keverékével bedörzsöltem. A zsemléket vízben áztattam (lehet tej is), kinyomkodtam, összekevertem a tojással és a töltelék további hozzávalóival. A bőrt meglazítottam a combokon, és egy kiskanállal a tölteléket a bőr alá nyomkodtam, majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarrtam. Egy tepsiben kb. 3 kanál olajat eloszlattam, illetve 1-1,5 dl vizet is öntöttem bele. Belerakosgattam a combokat, majd fóliával lefedtem, ment 45 percre a 190 fokos sütőbe. Amikor a hús megpuhult (villával ellenőrzöm), leveszem a fóliát és tepsi alján lévő zsiradékkal öntözve pirosra sütöm a combokat. Krumplipürével, salátával tálaltam. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |