| Spenótos mártogatós receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 2 cs fagyasztott spenot/nem puresitve/ vagy friss spenotlevel, kicsit leforrazva 1/2 doboz tejfol 2 dl majonez 2 kanal vegeta, vagy etelizesitopor talalashoz; 1/2 kg-os gombolyu kenyer Elkészítés: Ha fagyasztott spenotbol csinaljuk, / nem a puresitett spenot, hanem, a vagott/ akkor, felenged a spenot, es 2 percre betesszuk, a mikroba. Utana kinyomkodjuk, a levetol. Ha friss spenotbol csinaljuk, akkor kicsit leforrazzuk, es utana osszevagjuk. Osszekeverjuk a tejfollel, majonezzel, es a levesporral. talaljuk egy kis cipot felbe vagjuk, kiszedjuk az alsoresz kozepet, es abba toltjuk. Sos kekszet adunk hozza. Szerintem finom lenne, ha egy kis fokhagymat is tennenk bele. Tanácsok: En ezt a receptet, a ferjem menyetol tanultam, akinek, az osei kubaiak, es ott igy csinaljak. Nagyon finom, izlete, en azert gondoltam, hogy a spenothoz, jo lenne, egy kis fokhagyma. Nagyon gusztusos volt, amikor, a kivajt kenyerben felszolgaltak. Ezt ajanlom, egy meccs nezes kozben, biztos a termteskoronainak izleni fog. Szeretnek, meg ilyen, spanyol recepteket felvinni, de csak olyanokat, amit, mi magyarok is szeretni tudunk, elfogadjuk. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Kondorosi Judit Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |