| Tepsis krumpli hagymával receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg. krumpli (attól függ ki mennyire éhes:) 3-4 fej hagyma 1 nagyon kevés olaj fokhagyma por zöldfűszeres ízvarázs ételízesítő törött magyarbors Elkészítés: A krumplit megpucolom, felkockázom és enyén sós vízben megfőzöm. Közben a hagymát szintén megpucolom, felszeletelem, enyhén lesózom. Amikor a krumpli megfőtt, az előre hajszálvékonyan kiolajozott tepsibe öntöm, megszórom fokhagyma porral, ételízesítővel, borssal, rá a hagymát, be a sütöbe. Egész lángon, a sütő legalsó fokán sütöm, amig körbe szép piros nem lesz. Savanyúval fogyasztom, aki nem fogyózik, friss, meleg fehér kenyérrel. Tanácsok: A WW-ben 1 adag 4 pont. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Anna78 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |