| Tengeri halfilé almás joghurtban sütve receptHalas ételek Hozzávalók: 80 dkg tengeri hallé, 1 db citrom, só, törött bors , 1 dl olaj , 25 dkg alma, 3 dl joghurt, 7 csokor kapor, 7 csokor metélőhagyma, 1 dl tejszín, 4 dkg vaj, Elkészítés: A halfiléket megsózzuk, megborsozzuk, majd citromlével meglocsoljuk, és olajon mind-két oldalát világosra sütjük. A tejszínt, a joghurtot, a hámozott, majd lereszelt almát, a finomra vágott kaprot és metélőhagymát összekeverjük, ha kell, utána ízesítjük. Egy tepsit kivajazunk, belehelyezzük a halfiléket, ráöntjük a joghurtos öntetet, majd 160-180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük. Burgonyával és vajas karottával forrón tálaljuk A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |