Tutireceptek.hu fejléc

Tengeri halfilé almás joghurtban sütve recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg tengeri hallé,
1 db citrom,
só, törött bors ,
1 dl olaj ,
25 dkg alma,
3 dl joghurt,
7 csokor kapor,
7 csokor metélőhagyma,
1 dl tejszín,
4 dkg vaj,

Elkészítés:
A halfiléket megsózzuk, megborsozzuk, majd citromlével meglocsoljuk, és olajon mind-két oldalát világosra sütjük. A tejszínt, a joghurtot, a hámozott, majd lereszelt almát, a finomra vágott kaprot és metélőhagymát összekeverjük, ha kell, utána ízesítjük. Egy tepsit kivajazunk, belehelyezzük a halfiléket, ráöntjük a joghurtos öntetet, majd 160-180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük. Burgonyával és vajas karottával forrón tálaljuk


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás kukoricasaláta » Almás-diós rakott metélt » Almás keverős süti (gyors) » Rokfortos tengeri hal
» Reform almás » Oldalas sörben sütve » Almás pite egyszerűbben » Almás sárgarépa saláta
» Forró almás álom » Almás pite másképp » Almás köles mikróban » Almás csoda
» Almás kalács » Almás muffin(muflon) » Almás-mákos torta » Almás-mézes lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.