| Tejszínes mustáros, fokhagymás karaj receptHúsételek Hozzávalók: 70 dkg sertéskaraj 1 evőkanál mustár 4 gerezd fokhagyma 1 dl tejföl 0, 5 dl főzőtejszín friss zöldpetrezselyem só, bors Elkészítés: A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk. szalvétagombóccal fogom elkészíteni. ( 4 zsömlét felkockázni, 3 tojás sárgáját, 1 teáskanál sót, 1 dl tejet,2 ev. kanál lisztet, 1 dl olivát összekeverni és ráönteni a zsömlére, majd a 4 felvert tojás habot belekeverni.beletenni egy gézzacskóba és kb. 25 ' főzés után kész. szépen lehet szeletelni ha egy kicsit hül.) A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |