Tutireceptek.hu fejléc

Sült báránykaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg báránykaraj (a bordáknál szeletelve),
1 evőkanál olaj,
só,
argarin.

Elkészítés:
A karajokat olajjal beecsetelem, majd fél óráig állni hagyom.
Egy serpenyőben felhevítem a margarint és a karajszeleteket mindkét oldalról 3-4 percig sütöm.
Csak ezután sózom.

Tanácsok:
Tetszés szerint készíthető faszenes grillen is (így még finomabb).


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babos hús » Rántott sajt sonkaszelettel. » Csőben-csirke » Barbecue szószos csirke
» Almás-szilvás csirke » Illatos töltött csirke » Tatár beafstek » Omlós, szaftos sertés sült.
» Húsgombóc citrommártással » Gombás marhahúsos tészta » Pulykaragu rizzsel » Csirkemáj római tálban
» Csirkefalatok Budapest módra » Kínai husi angol zellerrel » Nagyidai cigánypecsenye » Lecsós -csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.